Ефикасен препарат против бълхи

         Съществуват много препарати и продукти за борба срещу бълхи, но повечето от тях (спрейовете, шампоаните) има краткотрайно действие. А продуктите, които спират развитието на яйцата на бълхите, изобщо не убиват възрастните бълхи - така те могат да продължат да хапят седмици и дори месеци след лечението. Най-модерният метод за контрол на бълхите е чрез накапване на противопаразитен препарат в една точка. Разработеният от Вауеr продукт за външно обезпаразитя­ване на котки ADVANTAGE се използва бързо и лесно. Неговото предимство е по-високата ефективност и бързина, дълготраен ефект и безопасност за котката и човека.
ADVANTAGE действа бързо - убива 98-100% от възрастните бълхи до 12 часа след прилагането му. Дори и след 28 дни ADVANTAGE убива 95% от бълхите, с които е влязъл в контакт. Напълно достатъчно е да се използва веднъж на месец. Разработеният от Ваyer продукт има още едно предимство - той действа толкова бързо, че убива бълхите преди те да са започнали да снасят яйца. Така ефикасно се предодвратява ново размножаване на бълхи, застрашаващи с нападение и дома ви.
Активното вещество на ADVANTAGE е безопасно
                                                         за топлокръвни животни и за човека!

Продуктът е лесен за употреба - просто разтворете козината в основата на тила на котката и изцедете съдържанието на тубичката върху кожата. Не отслабвайте натиска на пръстите върху пипетата преди да сте я отделили от повърхността на кожата. Така ще предотвратите обратното всмукване на медикамента в пипетата!
ADVANTAGE за котки се предлага в 2 опаковки - за котки с телесно тегло до 4 кг и за котки с тегло над 4 кг.


 

  Потърсете ADVANTAGE при ветеринарния ви лекар!

  Фирма "ВЕТЕРИН - БЪЛГАРИЯ ' 97"
е изключителен представител и вносител за България
на продуктите на BAYER  

Нов адрес за контакти от м. октомври 2006:
София 1618, жк. "Овча купел", ул. "Зелена ливада" 7
тел. 02/ 4900 373, 4900 374
факс: 02/ 855 3599

 

Източник

 





{START_COUNTER}